Snö!

Snön kom alldels perfekt, inte en dag försent!
Tack!

Något att kunna glädjas åt. . Fick även glädjas åt det en stund med dig...

Neggo-Peggo #2

Hur kommer det sig att allt som jag tycker om , allt det har något med Dig att göra ?
Du som inte ens vill ha mig i ditt liv. 'Jag finns här fortfarande om du vill mig prata, men jag vill inte ha något med dig att göra' , kan du tänka dig hur det känns att få det slängt i ansiktet? Vet att det är inte lätt för dig heller, men va fan! Jag hatar ditt beslut så jävla hårt.. Försöker acceptera det, försöker verkligen. Det går bara inget bra just nu för jag saknar dig som fan och ALLTING påminner om dig. Verkligen allting!

"Sommarn miste lite av sin fägring

Solen miste lite av sin glans

När det vi hade hoppats på

föll ihop och gick i kras

var det nästan som om glädjen inte fanns.


Nu säger du att inget har nån mening

att det enda du vill ha är lugn och ro

men vi kommer aldrig vidare

om vi lutar oss tillbaks

så kom hem till mig så gör vi nåt ihop"


Allt har verkligen fuckat till sig nu är jag rädd för.. Även fast jag vet att jag håller mig stadigt på fötterna.. Frågan är bara för hur länge? Nu är jag inte beroende av någon person som kan få mig att falla hur som helst.. Även om det finns mycket som kan få mig att vingla till.

Gah, jag måste få ordning på min sömn. Antingen sover jag ingeting eller för mycket.. ska väl vara glad att jag iaf får sömn, Iknow. Nej det är väl påväg åt rätt håll antar jag, sakta men säkert.. jävligt sakta.


Förstår inte hur jag lyckas? Peace out på er sötnosar där ute!

http://apmolekyl.bilddagboken.se

Neggo-Peggo

Gah även glada personer ska väl få vara lite negativa en stund? Just denna vecka som varit har vart lite upp-och-ner.. Mest ner men va fan, jag vet inte längre.. Är bara så orklös.. Kände ju att allting var ju på väg att bli perfekt igen och allt var som jag ville ha det.. Tills allt bara fuckar sig igen.

Jag kommer sakna dig, vill inte att du ska ge upp.. Jag har lovat att jag finns här sen när du ändrar dig, men varf ska jag bara sitta och vänta.. ? Jo för jag kan inte göran något annat.. Det suger hästpung! Bara så jävla frustrerande. Ibland känns det bara som om varf ska inte jag också bara lämna allting så där.. fast jag vet att jag kan ändå inte.  Jag vet, jag får skylla mig själv om jag plågar mig själv med minnen, men nästan ALLT kopplas till dig. SÅ.. fuck off.

Vill bara bort från Västerås nu känner jag, ifall det skulle bli så att jag vill bryta ihop? Snackat med mommo om att åka dit någon helg i februari, ska fan ta o göra det. Sen även hälsa på Bernin i Sälen.. Nej men jag ska iaf iväg ett tag. För jag vet inte hur mycket jag orkar av de här skiten.

Men jaa.. vad händer? Fuck vad negativt allt blev. Jag har så himla mkt bra här i Vås, anledningen till varför jag ens är kvar. ^___^ Familjen nr.1! Sen så finns det så många fina, underbara, galna & mysiga människor som jag tycker otroligt mycket om..

Har en klump i magen, men ändå tillåter jag mig aldrig att riktigt bara ta ut allting. Så jag får helt enkelt skylla mig själv.


Igår var det begravning i Finspång. Det var en vacker begravning, men det kändes otroligt tungt och overkligt. För jag har nog inte riktigt förstått att det verkligen var sant. Men nu har jag förstått, även fast jag inte riktigt ville. Jag tycker Simon & hans mamma & hans bröder så jävla starka, aldrig sett något liknande! Dom är beundransvärda! Många tankar till er, ni är för jävla bra!


Ska ta det lugnt i helgen i alla fall. På tal om ingeting, jag börjar bli kryare. ^___^Peace out era galna och era mindre galna människor där ute!"Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger..
För vi finns ju kvar!
Om dom bara gav oss chansen..
Jag ger dig inte min morgon, inte min dag.
Du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag!"http://apmolekyl.bilddagboken.se