Mjau.


Haft snyggSystern aka Muppsystern här på besök ikväll, tusen tack sötnos. Hoppas du hade en fin kväll också, jag är i alla fall tjock och trött nu. Så det blir plugg, pyssel & skriva brev med massa mys som tillbehör resternade av kvällen. Karln är på annan ort på jobb och jag får sakna honom lite här hemma. Puss!

Zzz


Så himla trött bara. Men himla glad över höstkänslorna, iih ge mig mer!

Lååång sammanfattning
K ä r l e k
Varit lite off med detta, men nu är jag här! 
Idag har jag jobbat och sen kände jag lite hemlängtan, några minuter bort hem till mamsen. Så hon hämtade mig, fick spela lite Sims och sen åt vi en ljuvlig middag tillsammans och hade det fint. SEN kom systrarna förbi och all harmoni försvann och blev till en llvlig energisk glad energi istället. Fixade sällskap hem utav systrarna, så bra eftermiddag helt enkelt. 

Annars har jag haft full upp också. Torsdagen blev supermys med massa kärlek. Först en välbehövlig lunch med Emilia och sen förbi Emma. Där tjattrade vi och bara var, hon bjöd på mat, jag fick spela Sims och jag bara njöt av den otroligt sköna familjiära känslan jag fick hemma hos Emma & Rikard. Massa kärlek till er två. 

Efteråt gick vi ner till stan och mötte upp min Johan & hans people. Dom hade ätit på Indigo och haft det gött. Bra torsdag. 

Helgen har varit fullt upp också (för er som fortfarande läser hehe). 
Ut och äta med papsen-familejn, för att fira Moa som fyllde på lördagen. Jag & Johan drog till Å efteråt och träffade fina människor. 

Lördagen blev segstartad men först blev det släktkalas hos Mamsen för Moa som nu är 15bast. Johan & jag stannde kvar för lite tacos, och sen hem för att starta kvällen.. Basse kom & sen bara ramlade det in folk hos oss, vilket gjorde att vi 'missade' teatern och drog direkt till Å2 - Dubbelklubben, där jag hade en SJUKT bra kväll. PUSS! 


ETT STORT MINUS - FUCK YOU SOM TAGIT MIN CYKEL. Blää!