Valborgsplanerna

Mycket just nu. 
På ett bra sätt, yey!
 
Idag har det varit plugg och städ i omgångar, massa stress stress stress.. Men om någon timme släpper jag allt med plugg och städ för då är det bara massa kul kul kul! Vi börjar valborg hemma hos Anna med lite bubbel och förfest, innan vi cyklar hem till oss för grill och settlers. Får se vart kvällen tar oss men det ska bli kul att hänga med dessa människor igen, blir alltid en bra kväll då! 
 
Johan, Anna & Berni - från i Höstas på Hartzö
 

Nå.. försvinner värmen nu?


Igår när jag kollade yr.no så skulle det regna idag vid lunch, men nu är det flyttat fram till imorgon kväll.. Såklart. Men ska försöka att inte bli lurad nu av den blå himlen - att det kommer vara lika varmt som igår. 
 
Fick jobba igår, trivs så himla fint där med barnen och personalen. Vi är ute mycket och det gillar jag! Barnen med såklart, haha. Idag ska jag komma in en stund vid lunch också. På jobbfronten för övrigt får vi se om det dyker upp något slags sommarjobb, håll tummen gott folk! 
 
Annars är det ju plugget som man kämpar på med, känner nu när det blir varmare att nu jävlar försöker självdiciplinen ta sommarlov. Bli bara svårare och svårare att få sig att sitta hela dagen med plugg. Men gör allt jag kan för att klara det. För den här gången SKA det gå.