Att försöka sätta ord på en sån kärlek? Svårt!

Tre magiska år tillsammans

 
 
Min älskade Johan, tänk vad tiden går fort när man har kul, idag är det tre år sedan du kom hem från din månad på Hartzö (och gosh vad jag saknade dig varje sekund då!), och vi bestämde oss för att försöka oss på det här med att vara ett par. Och jag tycker faktiskt vi hittills har jag gjort ganska bra jobb med det. Jag har haft så otroligt kul tillsammans med dig, vi har rest ut i världen och till våra egna små smultronställen, vi har skrattat mycket och umgåtts mycket med vänner & familj som betyder massor för oss. 

Kan inte tänka mig leva med någon annan, vågar inte ens tänka på hur det hade sett ut idag om jag inte hade haft dig i mitt liv så som jag har dig. Vi har redan under dessa tre år hunnit bo i en liten etta, bott med andrahands-kontrakt och sen köpt eget place. Har förökat våran lilla familj till tre. Festat som galningar, varit på spontana äventyr, haft x antal spelkvällar hos oss, firat jul och födelsedagar. Varit på bröllop, student och begravning, du har funnits där när liv kommit till i våran familj och när liv slocknat. Under glädje och sorg har du hållit min hand, och det är det som jag älskar dig mest för.

Älskar hur du kan dansa bort mina bekymmer för stunden. Känner ingen annan som kan få mig att le och känna den glädjen du ger mig. Så stort tack för dessa tre år och nu ser vi framåt. Kan knappt bärga mig för att se vad framtiden har att erbjuda oss! 
 
(Nu får jag inte skriva mer tycker Måns. Han sitter i mitt knä och jamar/purrar för att jag ska ge honom uppmärksamhet istället)
 
 

Det är du och jag mot världen!
Så var det då, så är det nu, du och jag mot världen.
För alltid jag och du.

 
 

Ny soffa?

Åh tänk om det går vägen nu, då kanske vi är med ny soffa innan julafton! Jag hoppas och vill verkligen tro att det kommer gå.. Men jag har en gnagande känsla att något kommer gå snett, antingen innan eller när vi köpt den. Typ att den inte alls gick in i trappen/hissen. 

Har nämligen varit lite problematiskt att försöka hitta soffa då vi har en sån smal hiss OCH en sån smal trapp.. Så har varit tvungen att kolla mått och hur stora sofforna är omonterade osv. Men efter lite mail med Chilli och deras hjälp så kanske det här går vägen ändå! Då betyder det att vi får den soffan vi ville ha från början. Yey! 
 
 

Tristessen

Idag blev det en spontanlunch med tjejerna Laika & Berni, eller dom käkade & jag var bara med som sällskap. Sen när Berni drog till jobbet så kikade jag & Laika runt på stan & hann med en liten fika. 

Sen mötte jag upp med syster Lina, vi tog sällskap hem till mig där vi käkade & bakade lite. Skönt att få träffa den skitungen igen. Puss 

Skönt med lite avbrott från min gråa vardag som innehåller mest promenix & söka jobb just nu... Går under snart om jag inte lyckas få jobb. 

Ser fram emot massa fina saker iaf. Imorgon mys med baby, papsen kommer & käkar middag. På fredag är det mys med familjen Lögdö & lördag är det dags för den årliga halloweenfesten hos Emma & Rikard!