Höstkänslor..

Är det höst på gång?
Redan den här veckan har det fort blivit kallt, man har behövt jacka på kvällen? =/ Känns ju wierd, har inte riktigt haft den där sommarkänslan här.. Även fast det blev bättre framåt slutet kan jag erkänna =) Men jag har inte bra tjocktröjor, ingen skön höstjacka eller så.. Jag har gärna sommar ett tag till. Vill inte ha raggisar o långkallingar, ÄN. Visserligen är det otroligt mys och skönt med höst. Ja, jag älskar ju hösten. Med te och skön musik, tända ljus  och varma bad.. Hur kan man inte älska hösten liksom!? ;D

För två helger sen var jag i Finspång. Åkte dit på fredagskvällen, satt hos farmor o farfar. Började smsa folk i Finspång för att se om någon ville leka med mig, tills slut hittade jag en gammal vän som jag inte träffat på några år. =) Sicken tur att han ville leka med mig, han var med några vänner som festade. Jag tog det lugnt o drack mitt vatten ;D hehe Sen hem för att sova, skulle ju upp dagen efter.
För på lördagen var det bröllopstajm! =D Min äldsta kusin Jonas skulle gifta sig med sin Frida. Det var ett otroligt vackert bröllop.. Sagolika var dem! Umgicks med kusinerna, dansade och snackade. Tack alla för en otroligt mysig kväll!=D Spec. tack till pappa för de två sista danserna ^^

Förra helgen så blev det lite BilloBob och inflyttningsfest, en helg i Västerås alltså! =) haha

Denna helg kommer Finspångs-snubbarna hit, min kusin Simon & hans kompisar. Kommer nog kunna bli riktigt nice! =D Ut på fredag, troligen Pluto.. Sen på lördagen blir det väl kanske kräftskiva.. Ska dock jobba vid 11... =/ Men det är ingen fara, superduperMy klarar det! ;P

Idag ska jag på personalmöte, annars är jag ledig.. =) vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på...? Det märks!

Det är molnfritt och fullt med sol idag, så ut och njut ni som kan mina vänner!
Jag tänkte försöka ta vara på de få 'sommardagar' som vi har kvar nu i af.. ^^ Puss!

image20
http://apmolekyl.bilddagboken.se
Sakta men säkert så blir jag bättre
och bättre på att uppdatera där ;D

Nu är jag på gång..

Tredje veckan på jobbet nu.
Känns helt jävla underbart det här.. Det är så otroligt kul och lärorikt så det finns inte! Fatta att efter ett års arbetslöshet så har jag fått ett jobb som jag VILL ha! ^___^ Ah jag trivs nu och allting rullar på.. och snart kommer det in lite pengar på kontot.. Finns då inget att klaga på! Livet leker och jag får vara med!

Nu i helgen som var så var jag i Finspång för att fira att kära farfar fyller 80år =) Har en helt otroligt skön släkt på pappas sida! Alla blir så stora så fort, jag har också blivit stor.. Lika lång tex som mina äldra kusiner.. Knas! Synd bara att jag fick sådan jävla huvudvärk (som jag hade lite då o då under dagen..), att det blev migrän senare var ju ingen hit... Sov typ hela söndagen och kände mig äcklig o osocial. Men hade en bra helg iaf och nästa helg gifter sig min kusin Jonas så då får jag chans att träffa alla igen!

Sitter hemma hos Johan och bara slöar.. =) Igår blev det vin & spelande eftersom jag var ledig idag.. Riktigt mys. Idag har vi bara slöat, vart hos mammi och ätit god mat och fikat lite och spelat sims ;D haha Så det ska vara ibland.

Imorgon jobbar jag några timmar, ska bli kul! Sedan på kvällen ska jag laga mat tillsammans med Jacob om det blir som det vart bestämt ^^ Kött, klyftpotatis, sås och vitlöksbröd? =) Självklart COLA!

Jag är segis som fan. Men skön musik, skriva lite här i bloggen, sen spela lite kort.. ah det
låter bra!  Så ska jag FÖRSÖKA att bli lite mer aktiv här också.. ska verkligen försöka! =) Lämna
gärna ett litet hej eller någon kul kommentar, då kanske jag blir mer pepp på att skriva också..
Sen så är det kul att se vilka som faktiskt läser det jag skriver ;P Kom igen nu gott folk...! =D

Så nu ska jag slöa lite till innan det är läggdags! Sov gott och ha det bäst snyggingar! =*
image19


http://apmolekyl.bilddagboken.se
Ska försöka bli mer aktiv där med!