Nytt år snart
Partyapa för något år sedan

Bra kväll.
Efter jobbet fixade jag lite ärenden på stan, pussade lite på R och sen begav jag mig hemåt. Äntligen skulle jag få tvätta loss! Som jag väntat.. Efteråt fick jag finbesök utav Kenny. Vi snicksnackade en massa, tills senare på kvällen då Matte, Emz & Emma dök upp med pizza. Så blev det en megamassa kortspel. Precis som det ska vara! Avslutade kvällen med Kennyboy på Statiol med en kaffe.

Nu ligger jag under mitt nya varma täcke jag fick av mor i julklapp ♥

Imorgon är det nyårsafton, skönt att dissa all hets kring det. Det blir som det blir. God mat och trevligt sällskap, gott vin och en ledig dag. Vad mer kan man begära? Får bli någon slags 'sammanfattning' imorgon tänkte jag.. Om jag hinner och har lust.

God natt alla fina!

Bubbel om absolut ingeting..En bild från Jessica från juldags-partejet
Jag & Martin

Helgen har varit bra, med julafton, partej och en del mys. (Om man räknar bort all jävla migränhelvetes!


Idag har jag jobbat, träffat min finaste R och umgåtts lite på stan, dragit hem, ätit mat. Nu storstädas det. Bort med ALL julpynt.. Badrummet ska storstädas, så jag kan unna mig ett skönt bad sen. Bytt täcke till mitt nya varma duntäcke så längtar efter att få krypa ner där under efter mitt långa bad.

Imorgon blir det jobb, sen fixa lite på stan (håller mig där så lite som möjligt i dessa hysteriska dagar), på kvällen ska jag få umgås med min käre vän Thomas. Ska bli mys!

Snart är det torsdag och sen är den här veckan slut typ.. Wierd. Sen är det nytt år nästa gång jag ska jobba.

Nej mer städa nu så jag kan få ta mig det där badet snart!
Puss på er!