Första advent


En bra helg går mot sitt slut. 
I fredags var det dags för en settlerskväll med några av dom bästa jag har. Jag. Anna & Johan for hem till Berni där vi åt underbar mat & spelade en massa spel. Bästa kvällen på länge! 

Lördagen började med pankaksfrukost och städ här hemma.. Sen lite julpyntande innan vi for hem till Js mamma för mat och mys. Vi avslutade sen kvällen här hemma i soffan och la oss tidigt då J skulle iväg tidigt för att åka till Arlanda.. 

Idag har jag myst med mina finaste systrar och lyssnat på massa julmusik och settlers! Bästa första advent. 


Nu kollar jag och Måns om vi kan hitta någon bra film att mysa till innan läggdags. 

Prosit

Vad är det för himla förkylning som smugit sig på mig? Vem var det som lämnade baskiluskerna hos mig? Inte ok! Ska väl inte klaga, då jag inte snorar så värst mycket egentligen men jag nyser och känner i hela huvudet hur det är så där borta.. 
 
Annars idag så var jag hos tandläkaren, åter igen, för att spendera en massa pengar som jag inte har. Men fick iallafall beröm för hur bra jag sköter mina tänder så det är ju alltid något. 
 
Får se om jag hinner och orkar ner på stan en snabbis idag, annars så är det hem till Berni ikväll som gäller tillsammans med Anna och Johan. Lite settlers och middag står på planeringen, ser man väldigt mycket fram emot kan jag säga!

Vintern


 
Snön kanske inte har kommit än, men idag är första dagen jag känner att nu är det minsann dags för vinter. Börjar peppa mig själv inför julpynt och födelsedagar, och självklart försöka längta efter julafton. Men imorse vaknade jag med en känsla av att vilja ringa mommo.. Tog ett tag för att komma ur den lite sömninga tanken. Och plötsligt blev det så tomt.. Ville ju fråga hur det går med kylan i Bodlindor och med fågelmaten och allting runt omkring. När du eller ni tänkte komma ner under december, det klassiska liksom! 

Men som ett brev på posten så såg jag hur Z skriver om Bodlindor och att elda i öppna spisen, att han ska resa bort två veckor under december. Det blev som en liten tröst, för jag fick ett slags svar ändå. 
 
Har vart en tung dag idag, utan att jag riktigt vet varför. Ser framemot kvällen istället då jag ska hem till Berni och fira henne, det ska bli kul!