'Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med'

Strålande väder!
Vilken dag va! ^__^ Min Johan kom hit inatt, så vi fick sova tillsammans =* Imorse så fixade jag frukost efter jag duschat, vi åt frukost, vi myste lite. Sedan klädde vi på oss för att bege oss ut i det underbara vädret! Helt fantastiskt! =) Vi tog lite kort, vi letade reg.nr på bilarna, vi bara var. Underbar promenix.

Sedan kom hans söta mamma o hämtade honom. Så jag begav mig hemåt igen.. Försökte få tag på Bernivännen, men utan några bra resultat.. Men tillslut så, hon var på jobbet tydligen. ^^ Hoppas på att få träffa den bruden ikväll!

Igår fick jag ju träffa Jacob äntligen! =D Vi käkade på Prelaten, ehm.. Servicen har försämrats avsevärt! Men men.. vi fick oss ett gott skratt.. Sedan blev det Björnön (som alltid ^^). Vi spanade in maffiabossar och var även ute och gick lite.. =)


Jag är lycklig!


Hoppas ni alla har det bra där ute!
Megamassa varma kramar till er!

(en liten tanke till mina söta arbetskamrater som ska ha Halloweenpartyt ikväll ;D Lycka till!)

http://apmolekyl.bilddagboken.se
November ska bli bilddagbokens
måndad för min del! Lycka till My!

'Nu blir skuggorna så långaoch förändrar vad man ser'

Nyss vart ute på en välbehövlig promenix med Berni och hundarna..
Skulle egentligen ner på stan med mina söta arbetskamrater idag, men kände verkligen att orken eller lusten fanns inte där.. Orkade inte gå på stan bland allt folk. Men jag hade velat träffa Jenny, Cila och Veronica. Hoppas dom hittade allt som skulle hittas och fick det bra iaf!

Jag hade turen som fick med mig Bernin ut till Björnön. Dessutom fick vi sällskap utav hundarna Molly & Maja. ^__^ Vi fick se rådjur, får och andra människor. Skönt att bara ut och prata en massa. Tack kära Berni!

Nu äter jag bullar och dricker lite cola. Spelar även Yatzy ^__^
Får se om jag kanske får träffa Jacob ikväll? Vore inte helt fel!

Alla dagar är inte de bästa dagarna.. Men jag kommer upp ur sängen, jag försöker ändå roa mig med något.. även om dagen plan blev förstörd. Jag låter mig inte dras ner pga. en dålig dag.. Jag låter den dagen gå bara.. Sen imorgon så vet jag att då är det en ny dag, en ny dag med nya möjligheter.. Då nya äventyr väntar mig! =)

Storkram till er alla där ute i höstrusket!
-kraaaaaama-

http://apmolekyl.bilddagboken.se/
En dag, så fort jag fixat batterier! ^^

'Han sjunger om sin frihet, som ska bli din en gång'

Ojoj!
Nu var det ett bra tag sen jag faktiskt skrev här! Vet inte varför det tagit sådan tid, har väl helt enkelt inte haft orken eller lusten.. För tid har jag väl egentligen haft.. Men nu så! Nu ska jag bli aktiv här igen ; )

Har jag gjort sen sist då? Jag har blivit frisk gott folk! Har även fått jobba lite. =)

Har umgåtts med Finspångsfolk som vart här över helgen.. Vi skulle egentligen ut i fredags, men så långt kom vi aldrig.. Missade bussen, lång väntetid på taxi.. blev till att vi satt i lokalen o körde 'jag har aldrig' och åt på hydro ;D haha men jag hade trevligt!

Lördagen jobbade jag ute på Maxi (Erikslund), senare var det en massa stuff jag tänkte kunnas göra.. Men jag satte på mig myskläder.. åt bullar o drack cola.. tänkte stanna hemma, var så himla trött. Men min kära kusin Sandra ringer vid 20 o övertalar en My att komma över.. Så på med lite smink, i med hårspray, på med jeans o en tröja.. Sen var jag redo. Förfest, sedan Konrad. Efter det drog jag till Strike där min finaste Johan var med sin vän Fredrik. =) Fick även träffa sötaste Emz en stund ^^

Söndagen var slappdag nr.1 med Johan typ =* haha Det var skönt att göra ingenting, kolla på en massa film och slappa. Så ska det vara ibland! ^____^

Idag får det bli ännu en lugn dag för mig, ska ta ett bad sen.. kolla massa på film.. Förhoppningsvis vill min kusin träna med mig senare! Vore skönt.


Är lite avundsjuk på min syster Moa som är uppe i Dalarna hos mommo nu. Jag skulle gärna också vara där.. Bara andas frisk luft, gå långa sköna promenixer och bara träffa mommo! En annan gång för min del =)

Skriver nog mer ikväll gott folk!
Storkram till er alla!

http://apmolekyl.bilddagboken.se
Nej jag har inte hunnit bli aktiv än!