Dags för helg?

Ikväll så blir det mys med Johan, Berni & Anna. Mat & spel som det ska vara. Dock inte lika livat för min del, då jag ska jobba hela helgen med start 7.30. Men man kan ändå ha kul, right? 

Idag städas & pluggas det här hemma, jag & Måns hade tänkt spana in lite solförmörkelse men det blev lite utav en besvikelse med detta höstväder utanför fönstret. Gårdagskvällen var bättre, då var det mys med mitt lilla sagogryn Elsa! Mamsen bjöd på isterband dessutom, mums. 

 
 

Vår

Härliga sol.
Vilka dagar mars bjudit på, solsken & plusgrader. Känns som om sommaren inte är allt för långt bort för tillfället! 

Nu gäller det också att försöka hinna med allt vårstädande som tvätta fönster,  fixa på balkongen & allt där till.. 

Uppd. från mig


Nu har Johan fått träffa tillskottet i familjen också. Som om det inte satte igång en del tankar & känslor att se min bästa vän & livskamrat med denna lilla knodd i sin famn. Åh längtar tills vi har vår egen lilla bebis att mysa med. 

Annars rullar livet på. Plugget är igång igen & nya jobbet funkar bra, är så glad att få massor med timmar. Nu gäller det bara att få ihop det med städ av hemmet & sånt jag haft så mycket tid för innan... 

Massor med spännande saker att se fram emot fortfarande.. Johan fyller snart år, bruksvallarna i påsk & Berlin till våren. Yeah!