Misär, fortfarande

En jävla vecka med pest & pina. 
Visdomstand från helvetet som gett mig en dyr jävla vecka, inte kunnat jobba men varit tvungen att gå till tandläkaren för att punga ut en jävla massa pengar. Ja bitter blir man. Trodde det skulle bli bättre efter penicillinet.. Men måste dra i mig en massa värktabletter för att knappt ändå kunna stå ut. 

Idag har jag äntligen kunnat äta lite iaf, efter jag var hos tandläkaren (igen) och dom körde ngn sköljning. Imorgon ska jag dit igen.. Jag hoppas och vill kunna jobba imorgon eller på onsdag!!! 

Annars så har jag umgåtts med lina i fredags, så där nyktert och lugnt som man bara kunnat. Sen i lördags var ju Marthas & Henkes stora dag, som jag sett fram emot den dagen.. Och ack vad ledsen jag var när tanden fortfarande värke, men gjorde mitt bästa! Vi var där och drog väl hem några av de första efter lite dans vid midnatt. Jag hoppas och tror ändå Martha & Henke hade det fint, dom var så vackra! 

Bästa vän

Min älskade livskamrat Johan. Tänk om jag inte hade haft dig vid min sida det senaste året, vågar inte ens tänka tanken på vad jag hade gjort utan dig! 

Du har funnits där på så många olika sätt, du har gjort mer än vad man någonsin kunnat be om  & du har fått mig att känna mig trygg, älskad & till och med fått mig att skratta när jag trott att jag aldrig mer skulle kunna skratta.. Du är min bästa vän & jag vill inte leva mitt liv utan dig, och nu vill jag leva livet på riktigt med dig! 

Misär

Just nu är livet i misär. Värk, stress och olycklig.. Tre ord som passar ganska bra på min vardag.
 
 

Min jekla visdomstand har börjat spöka igen, så fattiglapp efter tandläkarbesöket fick jag gå ut och hämta penicillin denna gång. Får jag besvär igen med tanden, då drar dom ut bägge(!) visdomständerna. Så eftersom tanden börjat kruxa med mig igen har jag haft så jekla svullen hals upp till öra, som även ger en härlig huvudvärk till slut. Plus en härlig feber som ligger och gosar i kroppen. (Sen att inte kunna äta, så man blir så där underbart hungertjurig)

Därifrån kommer stressen, från att inte kunna jobba, inte kunna fixa här hemma, inte orka plugga, inte hinna fixa klänningen till bröllopet på lördag, tanken på att ha tandvärk på lördag... Jaa jag lever i en stressad bubbla utan att ha någon ork till att ordna med något. Yeah livet leker. 
 
SÅÅÅ .. nu har jag fått bläa ur mig lite! Ibland får man ha neggo-peggo-inlägg också.