Så mycket ondska?

Vilken värld vi lever i.
Känns så overkligt ond på något sätt.


Läst om 19åringen som knivskars på Odensvi igår kväll, knivskars till döds. Jag & Berni pratade om att det mycket väl kan vara någon man känner eller vet vem det är. Någon som gått på Skiljebo eller en granne. Han var ändå i våran ålder.. Så mycket ondska.. Så mycket död.  Så overkligt..

Men nu är det helg! Inte för att det gör mig någon skillnad. Eller jo, folk är lediga! =) Så då finns det folk att leka med... hiiihii..! Även fast jag fått chansen att träffa Rickarden och Emser i veckan, riktigt mys! Annars så har jag mest haft migrän och umgåtts med Johan så gott det gick..
Nu i helgen rymmer Johan från Västerås för att fly upp till sin vän Petter i Falun. Snyftis! Men jag får roa mig på egen hand.. ;P Ska leka med Jacob, det är bestämt iaf. Sen om ni har något spännande som händer... tveka inte att höra av er.. Jag är på! =D

Har vart vaken sen sju imorse.. >__< inte kunnat somna om.. blääu.. Skrivit en massa, fixat med bilder.. bara myspysslat så här på morgonen.. Snackat med Bernin och spelat duell! =) Nu snackar jag med sötaste Larsson och har precis avslutat med bubbels.. Snart dags för en dusch!

20års-festen blir ÅRETS fest... Tro mig! Muahahahaa...!

Hejdå från mig & alla Johans husdjur, ut i solen och njut av den! det ska jag snart göra.. =*


image18
http://apmolekyl.bilddagboken.se
Jag börjar sakta men säkert bli mer aktiv där..
Ha tålamod gott folk!

WOW!

Redan idag uppdaterar jag lite.. wow..
Idag är det redan lite varmare och hoppas på att det är på väg att faktiskt bli sommar nu. Bara det inte regnar och man kan få se solen lite då och då blir lilla jag nöjd! ^__^

Ikväll är det singstar & Jacob som gäller, kan nog bli jävligt kul! hah!

Annars då? Börjar göra mig hemmastad hemma hos mammi, förutom att jag inte har en riktig dörr så kan det nog bli bra det här med. Även om jag nog kommer känna mig lite mer hemlös och 'vilsen'.. Men det tarj ag mer någon annan dag för nu ska jag fixa mer med rummet.

Hejsvejs era tokstollar!

Inte riktigt förstått det än..

Sommaren är här och jag väntar nog fortfarande..
Har inte riktigt fattat att det är NU som det är sommar. Varför inte? Jag har inte fått en avslutning av våren? Ingen skolavslutning, har inte jobbat o får därför ingen semester? Vet inte varför, vet inte om det är därför.. Men jag är lite rädd att jag i höst ska bli besviken över att jag 'missade' sommaren. Men jag har ju inte mycket itll sommar att missa just nu. Den kommer börja den 30:e juli.

Varför just då? Jo för då ska jag börja jobba! Yes gott folk, My har fått jobb! ^___^  Jag vet att jag har blivit sämst att skriva här, men minst en gång i veckan nu! Jag lovar.. att jag ska göra mitt bästa!

Idag har jag annars umgåtts med kära Jacob. Vi bara gled omkring på stan och sen hängde vi med hans lillebrorsa Jonte någon timme. Efter det hamnade vi på Anundshög och bara satt och snackade en massa och lyssna på en massa musik såklart.. 

Förhoppningsvis blir det Finnåker i veckan med Berni! =) 
Sen i helgen är det sommarfest med släkten, längtar bra mycket! =D
 
Ha det bäst era snuttisar!

image17
Jag har vart nästan lika dålig på bilddagboken också, Iknow!
Men ska bli bättre där med, och har lite bilder iaf; http://apmolekyl.bilddagboken.se