Vi ses nästa år gott folk! Tack för i år!

Gott Nytt År!
Ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag försöka komma upp hyffsat tidigt. =) Jag & min finaste ska iväg till Karlskoga för att fira Nyåret där. Hoppas det blir kul, om inte annat 'det blir vad man gör det till' ^^

Jag hoppas ni alla får ett underbart avslut på det gamla året och en underbar start på det nya året! Det tänkte i alla fall jag försöka få. =) Ta det lagom lugnt imorgon kväll och ha jävligt kul! ^___^I helgen har jag tagit det så lugnt som möjligt. Vet inte vad som spökar men något stämmer inte. Mamma tror det är magkatarren, men vi vet inte riktigt... Eller jag vet inte. =/ Men det blir nog bättre snart =) Igår (lördags) så kom Rickard över framåt kvällen. =) Vi pratade en massa, åt glass, var ute och gick och pratade en massa mer! Det var otroligt trevligt att få träffa den filuren igen! =)   Annars har jag liksom mest sovit och tagit det lugnt i helgen... Försöka vila upp mig till nyårsfirandet! =)

Vi ses nästa år gott folk!
Ha det så bra tills dess!http://apmolekyl.bilddagboken.se
Om ni inte orkar läsa min 'korta'
sammanfattning om 2007, så har
ni en bild för varje månad typ.. =)

En KORT sammanfattning utav år 2007!

Januari;
Hela året började med att jag & Jacob (kanske CJ & Rickard också?) åkte hem till Västerås efter att ha firat nyår i Sthlm. Man var lite sliten och så, men vi kom hem välbehållna. =)
Sedan den 2/1 kom min skitunge Moa till mig och var hos mig i några dagar! Helt underbart mys! Inte träffats på flera år. Så en bra start blev det!
Under hela Januari så spenderade jag en hel del tid ute i Sura eller på Pettersberg. Även någon gång under denna tid började min och Emzs traditionella tisdagsmys. =)
Det var även den 27/1 som blev min och Johans dag =*

Februari;
Även denna månad var det mycket Surabesök och Pettersbergsbesök. Hann även med en kryssning med lite Surafolk =) Sedan så fick jag och Johan chansen att åka till Gbg. Det blev otroligt mys. Fick även träffa Remz! Annars var jag bara arbetslös och enländig.

Mars;
I början av månaden så for jag upp till mitt paradis Dalarna (hos mommo). Det var ett par välbehövliga dagar, otroligt mys att göra ingeting och bara släppa tankarna på Västerås. Sen när jag kom hem igen så började vårkänslorna bubbla inom mig. Hann även hälsa på min skitunge i Lidköping en helg! Även denna månad var det mycket Sura och Pettersberg..!  =)  I slutet av måndaden döptes Lina. Jag & Johan hann en tripp till Dalarna en helg =)  MEN fortfarande arbetslös och eländig.

April;
Det hela börjar med att jag & Johan åker hem från Dalarna. Jag blir grundlurad av min bästaste vän Anna. (Var ju första april!). Hon smsar och skriver att hon är gravid osv. Men det slutade med ett gott skratt när jag väl ingås att det var första april ;)  Denna månad (överaskning!) blir det även mycket Surafestande & Pettersbergsmys. Men även en del Jacob-umgås.  Hann även bli en tripp till Dalarna i slutet utav april =) Även runt här har jag fått ett telefonjobb och börjar se ljuset igen. Wiie!

Maj;
Händer egentligen inte så mycket. Umgås en del med Emz  & Danne&co. Lina blir konfirmerad. Umgås med Jacob. Flyttar hem igen till mamma. Tror även att jag slutar jobbet här någonstans, inte riktigt min grej tydligen..   Sen så var jag självfallet en massa med min finaste Johan =*

Juni;
Det är  sommar (knappt). Mycket Berni-umgås. Även mycket Dalarna! Älskade Dalarna! =) Jag & Berni far upp i några dagar.. =) Sedan runt midsommar så får jag med mig Berni & Johan med släkten. Umgicks med Jacob också.. =) (Blir inte så mycket nu, har inte så bra minne.....)

Juli;
Någon gång nu har jag fått veta att jag fått jobb på Pigga Barn, ren lycka!  Umgicks mycket med Jacob & Berni. Självklart väldigt mycket med min finaste Johan också! =* Det var våran årliga sommarfest med släkten hos moster också! =) Blev så lyckat så! ^___^    Runt nu började jag & Emz snacka om att ha 20årsfest också hah!

Augusti;
Börjat jobba på Pigga Barn och stormtrivs!   En helg blev det kalas för farfar i Finspång, helgen efter blev det Bröllopstajm för min kusin Jonas & hans Frida! =) Två lyckade helger i Finspång!  Sedan kommer min kusin Simon och hans vänner hit till Västerås i slutet utav månaden =) Annars så var det en massa umgås med min finaste Johan =*

September;
Redan? Oj! Började med en kräftskiva hos pappa med Finspångsgänget som var här! =) Blev förkyld och sjuklig en kort sväng också.. =/  Men fick chansen att åka till Skansen för att göra reklam för Pigga Barn (blev tyvärr itne så lyckat, men hade väldigt trevligt med Cilla).  Börjar få Bernilängtan eftersom hon är ute i Europa och reser..   Men jag har ju jobbet iaf och min finaste Johan =*  Hann även en till kräftskiva hos min bästaste Anna (med alla hennes klassisar typ). Lyckad fest? =) Yes! Vart 'Kick Off' med Pigga Barn-personalen och så.. Helkul! =D  Eftersom det blir höst någon gång nu börjar jag & Johan göra en massa äppelpaj lite då och då.. ^^

Oktober;
Äppelpajsperioden går in i Oktober också. =) Börjar fundera över mitt tonårsliv och att fylla 20år...  Jag & Emz har börjat spenderat mer tid med varandra nu också =) Mycket trevligt. Fest och stadsbesök.  Någon gång i mitten av månanden kommer min kära Berni hem igen!  Hinner med att åka på en sväng förkylningssjuka här också! Sen i slutet av månaden får vi även finbesök utav några Finspångare =)  Annars har det vart jag & min finaste Johan =*

November;
Börjar med en festhelg. =) Först med Johan, Miriam & Martin (och Yatzy & Poker). Sedan SingStarkväll hos Jacob! =)  Även Sthlmbesök med Pigga Barn!  Denna månad blev det typ Johan, Berni & Pigga Barn som gällde =) Men jag klagar inte ; )

December;
Mitt tonårsliv är över!    Sedan är det andra rätt färskt. Party, jobb, Johan, Berni, Anna, Emz, Jacob. =)  Julafton och snart Nyår!

Skulle ni var mera intresserad utav mitt år. Så står det nog mer noga i bloggen eller i bilddagboken, men orkar inte skriva med ALLTING... så här har ni överblicken!

'Snart skulle morgonen återigen gry, men än fanns det tid för att älska och fly'

Tillbaka efter en stunds sjuka.
Aldrig kul att vara sjuk och eländig. Men nu är jag tillbaka, redo för nya äventyr! Redo för att njuta av mina sista dagar utav år 2007... =) Tänkte sammanfatta lite kort om året, fast inte idag. Kanske imorgon, eller på söndag.

Jag och Jacob hade våran Sing Star-kväll i tisdag och det blev hellyckat såklart! =) Vann inte så mycket, men jag är snäll och låter Jacob vinna ; ) Sen så fick jag höra Lokes skiva några ggr! ^^   Jag vill ju också ha den!

Sen så de andra dagarna har jag spenderat liten och ynklig hemma hos Johan.. Sjuk och eländig som sagt. >_< Men idag har jag faktsikt lyckats röra mig utåt! Först hem till mamsen, sedan ner på stan med systrarna och Melle (Linas kompis). Dem skulle shoppa lite och jag skulle bli fin på MakeUpStore-grejen. Det gick alldels suveränt, nu ska det bara bli spännande och se om jag kan lyckas göra något liknande ;)

Får se lite hur planerna blir i helgen iaf. Men på måndag far jag & min finaste Johan till Karlskoga verkar det som.. =* Inte firat nyår på hemmaplan på flera år nu. Men jag klagar inte! =D

Hoppas ni alla håller er krya där ute!
Friska och varma kramar till er alla =)http://apmolekyl.bilddagboken.se
Jaa du, inte så mycket nytt på sistonde.
Men har du väldigt tråkigt så skadar det
inte att vara nostalgisk (eller nyfiken) o
kolla tillbaka lite något/några år.. ^___^