Vuxenlivet

 
 
Nu börjar ditt stora riktiga äventyr, vuxenlivet. Du tar världens jättehopp in i denna värld, du dyker in med huvudet före utan att veta vad som väntar dig. Men det är sån du är, och vi alla finns ju runt här för att fånga upp dig när du kommer farandes med huvudet före och skrattandes så du får magknip! 

Jag är så oerhört glad för er skull, att allting löste sig med dom här stora jobbiga grejerna, men nu väntar den riktiga kampen. Mycket som du ska lära dig. Som sagt, du klarar det. Med Andreas och så har du ju alla oss i familjen. Så - VÄLKOMMEN TILL VUXENLIVET LINA ! (Nu väntar räkningar, ansvar och laga mat varje dag)
 

Älskade höst

Vilket underbart väder!! 

Igår så åkte jag med systrarna & mamsen till Erikslund & vi spenderade väl hela eftermiddagen där. Käkade lite mat på Ikea & shoppade nödvändiga ting & spanade efter inspiritaion. Sen åkte jag & Moa hem till mig där vi spelade spel tills Johan kom hem. När Moa lämnade oss så myste vi ner oss i soffan med mysmusik & ett glas rött. Fin dag & kväll med andra ord. 


Idag så har vi spenderat eftermiddag med den här lilla fina familjen ute i Gesala. Fint att på hälsa på i stugan där jag spenderat en stor del av barndomen, och visa J allting! 

Vi har busat med Olle & grillat korv. Njutit av det underbart härliga vädret. Även söta Janne & Lotta kom dit, alltid fint att träffa dom godingarna! Nu är vi hemma igen & ligger lagom utslagna på soffan innan vi ska ta tag i den här kommande kvällen.