'Idag är du glimrande, fri och ren, men snart springer småpiltar runt dina ben'

Äntligen fredag igen!
Tänka sig att det redan är helg igen.. =) Denna helg blir det full rulle! Idag är det personalmöte, sedan kanske jag ska träffa min kära kusin =) Senare mot kvällen så ska jag o Johan hem till hans mamma, efter det blir det ut på stan och träffa Kekke.. Om jag förstått hela planen rätt =)

Imorgon, lördagen, är det jobb som gäller.. Efter det ska jag hjälpa mamma med smörgåstårtan och sen är det dags för party hos Berni. =) Eller tjejmiddag eller vad vi ska kalla det ;D Riktigt laddad för det, och mitt sing star ska med också ^^

Söndagen blir det släktkalas.. Fira mig.. gaaah! Vad nära det är nu.. >_____< Jag är snart 20 år! Det är så himla läskigt nu... T R E dagar kvar ju! Nu kan jag inte riktigt gå och gömma mig.. Men men, jag försöker förbereda mig mentalt..

Gårdagen var det jobb som gällde. =) Efter jobbet träffade jag Jacob. =) Vi kollade på TV och busade med katterna.. Han har fått en liten Tyson (Tyzon?) nu! Så det blir full rulle.. ^^ Efteråt gick jag hem till Johan, men jag var hungrig och fick tag i Kaerro runt 23.. Så direkt när jag kom hem till Johan drog jag typ, så jag & Kaerro drog till Max. Vi satt där i runt en timme och bara pratade och åt. Riktigt trevligt =D Sen hem till Johan igen ;D Här är jag nu! Ska snart till jobbet!

Trevlig helg gott folk!
Megamassakramar!http://apmolekyl.bilddagboken.se
Sorry, inte så mycket nytt där heller!

039 hittad, har du sett 040?

Torsdag, oj vad länge sedan det blev nu.
Har egentligen inte haft allt för mycket för mig sen jag skrev sist.. Men kan väl sammanfatta det så här; jobb, Johan och K A O S . . .

Bara fyra dagar kvar på mitt tonårsliv, jag fyller alltså år på måndag. Det känns ju alldels för wierd. Så det känns inte rätt, alltså är det inte sant. Jag kommer kanske känna av att det är sant på söndag, då de kära o nära kommer för fira mig... Men jaa... haha.

Idag är det jobb som gäller. Försökte hitta någon som ville äta lunch med mig, men det gck inte så bra =P Inte frågat så många visserligen.. Men ändå.. =)   Vi får väl se vad jag hittar på ^__^

Neh idag orkar jag inte ägna mig åt bloggen! Tjipp och hej!


'God told me'


http://apmolekyl.webblogg.se
Min kamera har nog gett upp
helt nu är jag rädd för... förlåt..

'Hon kunde inte för sitt unga liv förstå vad det var som hon skrattade åt'

Söndag, lång och jobbig dag.
Visserligen har det vart en otroligt bra helg, men denna dag var inget bra avslut.. Jag är iaf tacksam över att det är slut på det... Nu är jag väldgt trött däremot, trött o seg. Men känner mig levande!

Fredagen var jobb, sen hem, äta och bara vara... Få ett elakt sms av pappa 'Hej, om några timmar sitter man på planet och är mitt i sommaren'. Han ska ut o resa med sina systrar, han ska till värmen.. Medans man själv är kvar här i kylan.. Men jag är inte bitter, han förtjänar det.
Men fredagskvällen tillbringades hemma hos Micke (Johans kompis). Hade riktigt trevligt där. =) Sen efteråt var det otroligt massa mys! =* =* =* ihh tycker liksom om honom så där massa! ^^

Lördagen, det var jobb på förmiddagen. =) Sen hem till Johan lite snabbt för att duscha och mysa.. För att sen bege mig till jobbet igen! Det var dags för personalmys! Vilka blev vi då tillslut? Jo det var lilla jag, Veronica, Jenny & storbossen Magnus! =) Hade en riktigt trevlig kväll! Tycker vi får göra om det snart! Så vi kan samla hela styrkan!
Sedan skulle jag och Veronica GÅ ner på stan (i snöstormen).. Haha hade SÅ HIMLA KUL! Vi sjöng massor, spec. 'Vår julskinka har rymt', vet doch inte varf det blev den låten? =) Men bra var vi!     Väl nere på stan tar Veronica taxi hem, jag går till Å där jag hittar min finaste Johan, Kekke, Klas & Anna E. =) Även Miriam kom förbi =) Hade riktigt trevligt där också! =) Sen var det hemfärd när dem stängde, fortfarande snöstorm ute, lite kaos. Sen väl hemma hos Johan..

Söndagen, den glömmer jag helst.

Idag fyller min käraste kusin Sandra 22år! =) Jag hoppas hon haft en underbart bra dag med masa tårta och paket! Hoppas även det blev en lyckad fest igår!
Imorgon är det Bernis tur att fylla år! Hoppas du och din mamma får en mysig dag och att du inte missar allt för många telefonsamtal när du jobbar! ;D
Om en vecka får jag också fylla år.. =D Wiiiiieee! Eller njae.. det mer åt skräck/glädehållet... =/ Men men! Jag kommer inte undan det så jag försöker se det bra med att fylla.... hmm..

Nu ska jag glo på TV och fördriva tiden!
Hoppas ni alla haft en nice helg! =*http://apmolekyl.bilddagboken.se
Kan ju hoppas att jag en dag har
råd med att köpa en hel och bra
digitalkamera! Håll en tumme =*