Jag ska måla hela världen lilla mamma..

.. och jag tror jag börjar i mitt badrum!
Idag har jag vart så duktig så. Först kom mamsen och hämtade mig, hon shoppade gardiner åt mig. När jag kom hem så började jag tejpa badrummet och ha mig.. Sedan blev det käk innan jag verkligen började. Haha. Jag är verkligen sämst på att måla, men jag har haft jävligt kul! =D Det är inge vidare snyggt, men jag blev typ spyfärdig utav den senaspgula färgen så det här får duga.
Hela dagen har jag lyssnat på gammla skivor jag brände för flera år sedan och bara vart på massa nostalgitrippar! Även målafärgslukten påminde mig om i slutet av sommaren/höstas.. när jag och Laika var duktiga och målade och hade oss.. Jaa hela hösten påminnde det hela om!

Snart ska jag gå över till mamsen och käka lite och förhoppningsvis få mysa lite med mina systrar. =*image11"Jag ska måla hela världen lilla mamma.
Full av solsken varje dag.
Att det regnar och är grått nu gör detsamma.
Du ska solsken i ditt fönster ändå ha.
Alla blommorna du gärna ville köpa.
Lilla mamma, jag ska måla dom till dej.
Jag ska måla hela världen lilla mamma.
Och allt ska bli så ljust och glatt för dig"http://apmolekyl.bilddagboken.se

Söndag i det lugnaste lugnet..

Känslostorm, kaos i all ära.
Gårdagen var bra underlig, men tack vare min Anna så blev det en underbar kväll. Det var känslo-berg-o-dal-bana 100. Tror inte jag vart med om något liknande, det var bra mysko. En Anna lyckades lugna ner mig och såg till att jag fick en bra kväll tillslut.
Följde med henne och Jonas, dom skulle iväg och bowla med folk från klassen. Efteråt drog vi till Bill o Bob där jag träffade finaste Johan =* och annat folk, det kom och gick folk typ hela kvällen.. Fick träffa Viktor och säga hejdå typ, eftersom han ska till Polen. Men som sagt, det blev en bra kväll och min finaste Johan ska ha mycket creeds för att han är så underbar.

Synd att det var så dåligt väder, men för att vi ska uppskatta det bra vädret så behövs det dåliga. Samma sak gäller det när man inte mår lika bra som man borde, utan dessa dagar uppskattar du inte de bra dagarna lika mycket. =)

Peace out era sötisar, hoppas ni haft en bra helg och får en toppenvecka!
image10

"Det var vår och det var ljumt och alla älvor sjöng i kör

när vi la oss under stjärnorna i parken

Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för

när allt som vintern gömt sköt upp ur marken

Det var nånting om befruktning, det var nåt om hur man gör

Det liksom for omkring, det måste varit pollen

Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan, som sig bör

när det är vår och fest och man har tappat kollen "
http://apmolekyl.bilddagboken.se

Min underbara familj

Min familj, denna underbara familj som är min.
Älskar dem alla fyra så otroligt.. Pappa, mamma, Lina & Moa, ni är bäst! Dessutom räknar jag den övriga släkten till min familj också, som jag även älskar himlans mycket. Så otroligt lyckligt lottad att ha en sån bra släkt som ställer upp i alla lägen.. Världens bästa och skönaste morbror & moster, världes sötaste och softaste kusiner, världens bästaste och vackraste mommo.. Även glad över att fått lära känna pappas släkt.. =) Så jävla underbara, är glad över att ni lät mig vara med eller vad man ska säga..!
När man var liten antog man bara att alla hade som en själv, men ju äldre man blev och ju mer man snackade med folk och lärde känna folk insåg man snabbt att alla har det inte alls lika bra.. tyvärr. Nej men jag är tacksam, det är jag. Beundrar alla i min släkt var och en, alla är så sköna på sitt sätt. =)

Saknar att inte träffa mamma och pappa lika ofta som jag brukade, visst träffar jag mamsen lite oftare.. Hon bor ju rätt nära så det är lätt att gå dit för att käka eller att snylta på internet.. Jag har insett att det aldrig kommer bli som förut men jag kan alltid göra det bättre än det är nu. Mina systrar träffar jag ganska ofta ändå, men inte så ofta som jag vill. Älskar er får ni aldrig glömma  =*Idag har jag och mamma vart duktiga. Mamma har gjort det lite mer 'hemtrevligt' här hos mig.. Dessutom hittade jag internet.. HAHA. har haft internet hela tiden när jag bott här, känns lite snopet.. Jag har i alla fall vart duktig och diskat och städat idag.. I veckan som kommer ska jag försöka ta tag i målandet av badrummet =)

Nu ikväll så har jag även spenderat några timmar med Rickard. Alltid lika trevligt att bara umgås.. Vi gjorde inte mycket, satt här och hängde.. Senare drog vi ut och åkte bil, gick lite på lögan vid vattnet.. Åkte mer bil och sen hit igen. Nu har han åkt, för han ska upp tidigt imorgon.. Förhoppningsvis kommer den finaste Johan till mig senare inatt =* =* =* (iiih han ska fixa cola..! ibland är han allt för bra alltså haha)

I veckan som gått så har jag även tagit tag i det här med att leta jobb också, vart mycket hos mamma så hon har kunnat hjälpa mig en del.. Annars så har jag nog mest hängt med Johan tror jag ^__^ Träffade Sandra i måndags ett tag och njöt av våren.. Söta Robert hade tid för mig i onsdags ett tag också =)

Imorgon ska jag försöka ta mig hem till pappa =) Hoppas verkligen jag hinner osv. Senare på kvällen blir det nog partaj? =) Viktor har lovat mig minst TRE kramar imorgon ;D haha. Han ska dra iväg till Polen.. =/ Hoppas han får kul där i alla fall.

Jag vill skicka en liten hälsning till världens
sötaste skitunge också, sms-drottningen ;D


Miieeehw.. Jag gillar mitt liv. Nej jag menar jag ÄLSKAR mitt liv.. det hela är på väg åt rätt håll känner jag =) Så nu ska jag njuta av livet och se hur det hela faktiskt ordnar sig.. Inte oroa sig för allting.. Även om det är svårt att låta bli att sakna vissa delar av sitt liv.. Men de kommer tillbaka.. en dag.

Peace out era sötbönor =* Ha en underbar helg och glöm för fan inte att njuta av solen och våren!

image9"Save some face, you know you've only got one
Change your ways while you're young
Boy, one day you'll be a man
Oh girl, he'll help you understand
Smile like you mean it
Smile like you mean it

Looking back at sunsets on the Eastside
We lost track of the time
Dreams aren't what they used to be
Some things slide by so carelessly"


http://apmolekyl.bilddagboken.se