Torsdag

Vaknade tidigt med världens huvudvärk så tog en timmes sovmorgon. Sen upp för lite frukost på balkongen för att sen sätta mig inomhus med ryggen mot fönstret och sen försöka plugga.

Nu är det räkningar, kvitton och tvätt som står på planeringen. Är jag duktig så får jag nog allt ta och läsa ett kapitel ur En man som heter Ove ( ute på balkongen ) .

När mamsen slutar jobbet ska vi ta en tripp till Ikea, sen försöka sy och efter det hem till fina berni!

Hoppas ni har en fin dag!

En väldigt fin onsdagskväll

Varit på bio med världens finaste baby och sett en sån underbar film. Det blev '
känn ingen sorg'.. Åh! Vill se den igen, NU!

Efteråt blev det Folkets, dit kom Emz och annat folk. Fint med en sommarkväll och ett glas vin. Hemma för att sen se sista minuterna på fotbollen, som inte gick bra. Efter det försökt plugga, ätit kladdkakesmet, myst med Måns.

Ska försöka sova nu snart.

Nattliga aktiviteter

Vill bara sova.. Rätt trött efter att Måns väckt mig tidigt imorse och varit galen kelsjuk & pratglad, mer än någonsin. Kanske kände han att jag var ensam då Johan inte sov här eller så var det bara en sån dag?

Men NU håller han på att jaga antingen en väldigt liiiiiiten insekt (som jag inte kan se) eller så har han bara börjat se i syne... Men vaken håller han mig, plus att han (troligen) kommer och informerar mig lite då & då hur det går i jakten genom att ställa sig precis vid mitt ansikte och kurra några ord och sen iväg igen...

Zzz jag är så trött!