Dag-vild?

Ny vecka, känns egentligen som onsdag eller något.. 
Har helt tappat begreppen på vilken dag det är,  lugn jag vet att det egentligen är måndag idag. Och bara tio dagar kvar till julafton? iih. mys!
 
Veckan som kommer består av jobb, försöka hinna fixa en julgran någon dag och pyssla med lite annat. Helgen som kommer börjar vårt första riktigt julfirande, i Rimbo. Sen blir det några fler dagars jobb nästa vecka innan de sista julfiranden börjar. Tiden svischar förbi så fort!
 
 

Äntligen fri!

Två dagars migrän till ända. 
Var livrädd för att vakna imorse, var så rädd att jag fortfarande skulle ha kvar skitmigränen. Men till min lycka så sov jag som en bebis inatt och vaknade migränfri! Woho! 

Idag är det julfirande med systrarna & papsen som gäller. Börjar dagen på kokpunkten, sen ut o käka ikväll. 

Fullspäckat schema

December har bara flugit förbi! 
Kul grejer som händer mest hela tiden. Helgen som gick var det massa födelsedagsfirande, tack alla som kom och tusen tack för alla fina presenter. Ni skämmer bort den här gamla 28åringen. 

Har även hunnit spendera två dagar i Finspång, träffat faster & kusin. Tisdagen spenderade vi eftermiddagen hos kära farmor & farfar, kalopsen var en given maträtt och minst lika god som alltid. 


Dock har migrän en tendens att vilja smyga sig in i dessa tider... Hatar verkligen migrän! Finns inte ord nog att beskriva hur gärna jag skulle vilja slippa sånt skit! 

Men idag är det en ny dag, vaknade med migränkänningar men hoppas få slippa idag. Ska försöka få lite städat här hemma & sen jobba ikväll. 

Tråkigaste som finns är att spendera en heldag fast hemma. Så migrän, låt mig vara idag du hade mig en hel dag igår.