Helgen


Världens sötaste Olle, dock lite tröttis när bilden tas. Hade fredagsmys hemma hos honom & Anna. 

Lördagen bjöd på en dag på stan med Kaerro, sen hem för att städa & fixa inför kvällens tjejgalej. Började med middag med Berni i sällskap utav systrarna också. Sen ramlade folket in och det blev Singstar-tävlingar & bara massa mys hela kvällen. Nöjd tjej. 
Söndagen var seg, men kom iväg till Erikslund med mamsen. Väl hemma igen så dog jag lite granna men lyckades diska undan det värsta först... Låg död på soffan till sent på kvällen då min älskade Johan äntligen kom hem igen! Och Max hade han med sig.. Mums!! 

Idag är det skola & sen ner på stan för att fixa lite saker. Ikväll blir det storhandling! Ska bli skönt. 

Hoppas ni haft en bra helg & kunnat njuta av solen som vi haft. 

Solsken & tjejkramp

 
Lovely med tjejkramper en dag som denna. 
Men nu ser vi framåt och ler istället, om några timmar ska jag få träffa världens lilla sötsak Olle och hans mamma. Olle ska få sin present från USA då vi missade hans dop +en annan sak jag bara inte kunde låta bli att köpa här hemma! 

Fåglarna kvittrar och Måns bara njuter av solen i fönstret.. Energin verkligen byggs upp i en! 
 

Glad tjej


Så glad att jag lägger upp en gamal glad bild på en liten My

Traskade hem efter jobbet idag på grusiga cykelbanor och hörde fåglarna kvittra. Det bara sköljdes över mig hur glad jag kände mig för ingeting, och allting! Den känslan har jag saknat, den Myn har jag saknat. Såå idag är jag riktigt glad, skuttar och skrattar. 

Önskade bara Johan kunde vara hemma och pussas med mig ute i solen, då skulle allt vara perfekt, för stunden.