Fredag!

Veckan börjar gå mot sitt slut & helgen börjar närma sig.

Ikväll är det en sista fest för Prolounge innan dom flyttar. Ska bli kul ! Har en känsla av att det kommer bli mycket folk.

Imorgon så blir det lite ärenden på dagen & sen på kvällen blir det massa mys för då är vackra Mommo i stan! Och det bästa med allt är att hon kommer stanna här en vecka!! Suveränt!

En grå dag

Gårdagen blev fin. Träffade många vänner. Efter Emilia varit här och vi pratat ikapp tiden vi missat så hängde jag lite med Måns och fixade här hemma.

Sen mot kvällen fick jag ett otroligt sug på pizza & checkade med Emz, hon var också sugen. Och på de så blev det lite spontanSettlers med Anna & Jonas. Bra kväll !

Idag har jag & Lina försökt vara duktiga men datorerna vill inte låta oss... Nu är jag hemma igen och känner hur migränen smyger sig på så ska ta en tablett och vila en stund. Vet inte om det är vädret eller annat som stör mitt huvud. Suck.

Ikväll hoppas jag på lite ner settlers!

Vilken härlig dag!

Började dagen fint med en timmes promenix i solen med Berni, för att sen köra lite frukostbuffe på Ikea. Bra start med andra ord, få lite kvalitetstid med Berni!

Nu ska jag bädda & röja här hemma för att sen vänta in en gammal vän jag knte träffat på år & dar, kära Emilia! Ska bli supermys.

Gårdagskvällen blev bra också. Cyklade hem till papsen där vi skulle fira Moa med grill & fika. Jag, Johan, pappa, systrarna & Sandra m familj. Hur mysigt som helst.

Hoppas ni alla får en fin dag & hinner njuta av solen också'!