♥ Bodlindor

Nu har jag spenderat en underbar helg uppe i Bodlindor. 
Började med ett eget litet äventyr med tåg, häng i Leksand och sen bussen ut i skogen. Hann börja elda och hälla uppe ett glas vin, och läsa massa bok innan första gänget kom upp. 
 
På lördagen kom sen resterande av folket och vi jobbade på utomhus, rensade buskar och annat som behövdes. Mommo bjöd på fint väder så vi kunde vara ute utan att behöva klä på oss massa regnkläder. Tackar! 
 
Älskar den här familjen så oerhört mycket! 
 
Söndagen var seg, men vid lunch tog vi oss in till Leksand och kyrkogården för att äntligen få upp mommos namn på graven. Har vart mycket stök kring allt sånt, så var skönt att bara få sätta punkt på det. Hoppas jag! 
 
Fint väder och alltid folk på ljugar-trappen
 
Sandra sliter med stenarna
 
Äntligen middagsdags, grillat så klart!
 
Ola & Johan & Elsa disskuterar träd som kanske ska bort
 
Lina, Johan & Elsa
 
Morsan dricker öl!?
 
Moa spanar in elden
 
Elsa bara älskar DALARNA!
 
Bort med det gamla, in med det nya! 
 
Lördags-kvällen avslutades med att Måns vinner någon sångtävling..
 
 
 

Bodlindor

 
Idag far jag upp till mitt älskade paradis.
Ja jag kunde ha väntat tills imorgon bitti och åkt med i bil, men jag kunde inte vänta. Har längtat så efter kära Bodlindor, här hemma är jag så uppe i varv med huvud och kropp så jag kan inte slappna av för fem öre. Då tar jag hellre en liten egen tågresa och gör något fint av det hela. 
 
Känner redan nu hur min kropp börjar varva ner, för om någon timme ska jag bege mig. Och då kommer jag släppa allting här hemma för en helg, även om det är roliga saker som snurrar i skallen så blir det lite mycket. 
 
 
 

Framtiden

Händer så otroligt mycket och stora grejer just nu i våra liv. 
Där av den lilla frånvaron här ifrån bloggen också. Varje dag så är det magen som oroar, tankar som snurrar, drömmar som ska förverkligas, glädje som bubblar, förhoppningar & tvivel på en och samma gång. Aldrig gjort något så här stort förut, och det är något av det roligaste & läskigaste på samma gång. 
 
Många steg avklarade, bara sista stora steget kvar sen hoppas jag kunna bli en lite mer avslappnad tjej som kan njuta lite mer av det som väntar oss iframtiden. Iiih!
 
 
 
PS. Haha är inte gravid som man skulle kunnat tolka texten såg jag.