Nu kom hösten med besked

Vaknar upp till ljudet av regn på fönstret.  Mysigt när man kan unna sig att ligga kvar i sängen lite extra. Jobbar kväll idag så får se om jag vågar mig ner på stan för att springa in hos någon frisör på en drop in! 

Veckan har gått fort! 
Mycket jobb, försökt träffa Johan så mycket som möjligt då han snart far iväg och gör mig till gräsänka i en månad! 

Igår var det sthlm med Linda & bossen för lite förläsningar om hur vi kan använda oss av sociala medier på jobbet. Kul att göra något annat och väldigt intressant! 👌

På lördag är det 30årsjubileum på jobbet,  så vi ska till sthlm igen med alla kollegorna. Ska bli så kul men är opepp pga kunna veta vad sjutton man ska ha på sig! 

Helgen flög förbi 🐥

Nu var det ny vecka igen.  Helgen bara flög förbi. Skulle vara min lediga helg men fick hoppa in i lördags för ett kortare pass. Så körde en liten AW efter jobbet på jobbet i fredags. Fick hänga lite ned Linda då. 


Lördagen blev det jobb,  sen hämtade Johan mig o vi tog oss hemåt för lite fika & mys. På kvällen var det den sista dejten innan han far iväg på 1 månads äventyr. Plus att det var då vi hade vart förlovade ett halv år! Bra tajmning. 

Vi åt på Brasseriet, efteråt mötte vi upp med Linda & tog oss till Nom där det fanns fler bekanta ansikten. Mycket trevlig kväll. 


Söndagen spenderades på hemmaplan för att höststäda på baksidan. Vädret var på vår sida så det var härligt!  Avslutade dagens hos Johans mamma på söndagsmiddag. 


Ny vecka - jobb idag sen blir det lite turer till återbruket. Veckan innebär jobb men även annat kul! 

Vackra mommo

Ledig dag, höstsolen skiner och luften känns härligt krispig. Imorgon är det 3år sen jag fick krama, pussa och säga hur mycket jag älska dig innan du somnade in och lämnade de största tomrum någon person kunnat göra. ❤

Sista tiden spenderades uppe i Bodlindor med dig och jag är glad över den tiden jag fick ha med dig. Sista tiden innebar att ta hand om dig så du skulle ha det så bra som du kunde, passa på att få krama på dig och prata med dig. Vet att man alltid förbannar över att man är arbetslös som jag var just då, men i min mening fanns det en anledning till att det var så just då! Tacksam för det. 

Jag är glad över alla fina människor  (speciellt Johan & katten Måns) som funnits där när sorgen var för tung att bära på. Tiden efter spenderades nog mest i en dimma men man kom igenom det..  Idag har man lärt sig orka med saknaden, men vissa dagar (som denna) känns det dock lite extra jobbigt. 

Sen kommer det att komma stora & små händelser i livet när man önskade att du fanns där att dela dom med oss. Men trots allt saknar jag nog mest att bara kunna slå ditt nummer för qtt slå dig en signal, höra ditt kvittrande när du hör att det är jag och säger 'Men Hej lilla Mysaaan!'. Du var en viktig vän & förebild i livet så det kommer alltid knyta sig i hjärtat när man tänker på dig, inget kommer bli sig likt sen du försvann från jorden. 

Men älskade mommo, vi har inte slutat prata om dig och kommer aldrig göra det! Det lovade vi alla dig och vi kommer hålla det löftet, du kommer aldrig behöva oroa dig för det.