Mycket som händer


MorgonMy som varit vaken sen halv åtta och pluggat. 
Igår kväll blev det att fira Moa, började hemma hos papsen med mat & fika, massor med spel hann vi med också. Sen for vi ner på stan för att börja med en lätt krogdebut för Moa, gick till Brasseriet och tog ett glas där innan det var hem och sova som gällde. 
 
Det är mycket härligt som händer i familjen tycker jag, och jag är så glad att få vara delaktig i allt fint. 
 
Nu ska vi återgå till plugget, tjohej!
 
 
 

Grattis till världens bästa lillskit

 
 
 
 
  
 
 
 
Tänk att dagen skulle komma, den dagen du fyller 18år! Det trodde jag då aldrig.. eller ville nog inte tro. 
I mina ögon får du gärna vara så där tre-fyra år igen, kanske bara för någon dag? Du var så söt, även fast du var lite dryg.. Men du blev ju rätt ok som större också ;) Tänk att den här lilla tjejen som ville ha allt i rosa och bytte kläder konstant och var SÅÅÅ nyfiken (vilket du är fortfarande) ska börja svänga sina lurviga på krogen och i vår tar du studentent. Vart tog tiden vägen? 
 
Men idag ska vi börja firandet lite lätt, sen på lördagen får vi fira dig igen! Hoppas du får världens bästa födelsedag sötnos så ses vi ikväll! Älskar dig / Din bästaste storasyster av dom alla 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fjärilsvingar

 
Vet inte om det någonsin kommer kunna bli samma sak, utan ditt skratt och utan dina pankakor? Även om jag stormtrivs här i Bodlindor och är så tacksam över att vi har kvar detta paradis, så känner man mer och mer hur mycket det var Du som livade upp detta paradis. Älskade lilla mommo, man sitter på trappen och lyssnar efter att du ska ropa inne ifrån köket.. Trots att det snart gått ett år. 
 
 
Men jag ska inte vara sån, för är det någonstans man känner sig närmast dig så är det just här. Dofterna, rutinerna, naturen och allt runt omkring. Så mommo, vi får helt enkelt försöka liva upp det så som du gjorde, försöka ta till vara på din livsglädje!