280809 - Oj oj..

Helt missat detta, knappt suttit vid datorn.
Mest varit död de senaste dagarna, med underbara migrän-bästa-vännen-helvetet.. Wohao! Igår fick jag oväntat besök (och jag kan inte göra kaffe...) av två söta flickor (vi kan kalla dom Emz & Sanna) som kom för att göra min kväll lite ljusare. Dom lyckades, även om jag inte var den vaknaste och socialaste så var det mys att dom sov kvar och att ha dom där jag vaknade. Puss på er brudar!

Idag är det helg, lönehelg. Men ikväll blir det lugnt och mys med en viss J. Bara han kan slita sig ifrån kontoret.. Jag väntar..

Imorgon blir det kräftskiva på baksidan, HAGA, yehej! Sedan party all night looong.

Puss

240809 - #2. Mobilen

Har fixat mobil igen, har kvar mitt gamla fleråriga nummer. Men jag har där emot knappt några nr. Så antingen skickar ni ett sms med era namn eller skickar meddelande någostans med erat nr tack!

240809 - Bra helg ännu en gång

Fredags så spenderade vi kvällen hemma hos JD med musikquiz och massa trevliga människor. Min J kom hem även för helgen. Lördagen blev lååång med migränhelvetet, annars bra. Såg när Moa och hennes lag vann fotbollensdag (grattis!) och sen skjutsade vi far till kalas. Kvällen spenderade vi hemma hos J med hans pojkar. Spelade Poker.

Söndagen blev spännande, dansade med Emz, Emmy och Carro. Så nu ska jag börja dans igen, om jag fastnar för det. Haha. Sen firade vi Moa här hos mor, fast hon fyller på torsdag. På kvällen hängde jag & J på bion, där vi såg 'Inglourious basterds'. Väldigt väldigt jättebra måste jag säga!

Idag har jag fixat och trixat lite med stuff, ikväll med det att bli bjuden på mat. Det gillar vi! hah

Peace!