Sol & bad

Äntligen har man lite sommar att se fram emot, några dagars semester tillsammans med bästa Kerstin! 
 
 
Efter mycket om och men, nervöst över hur priserna går upp, så bokade vi vår resa till Malaga nu ikväll. Hittat ett hostel som verkar bra och fräscht, nära stranden. Ett stor plus var ju att vi fann att det skulle vara en stor gatufestival under de dagarna vi var där... Jo man tackar! 
 
Så nu har man lite att se fram emot. 
Sol, bad, drinkar och god mat. Först resan med endast en vän,
haha annars har man haft en pojkvän eller familj i handen.
Tjejen har vuxit upp! 
 
Kerstin, jag seeeeer så mycket fram emot den här resan så du anar inte!
Vi kommer ha det sååå bäst!
Bara sol, bad, drinkar,dans, skratt,
spel och annat nice i mängder!

Flyttade

Igår var det flytt och packning hela dagen. 
Så tacksam för hjälpen vi fick, utan er hade det tagit minst två dagar att ha kommit så här långt! 
 
Sovrummet är nästan klart, lite småpill och lister kvar. Plus garderoben så klart. Vardagsrummet/matsalen har ju lister och samma sak där, lite småpill kvar. Får se vad nästa projekt blir, om det kan bli bättre väder skulle jag vilja fixa och dona lite i trädgården ändå. 
 
Men annars ska vi ta in lite offerter på att totalrenovera badrum.. Aj aj kommer göra ont i plånboken! 
 
Idag är det jobb som står på schemat, lika så resten av veckan. Man vill ju inget hellre än bara vara hemma för att fixa med allt. Men börjar ju inte förens vid två så man hinner fixa lite innan. Så har jag ju världens bästa sambo som fixar och donar sin sista semestervecka när jag är på jobbet också! 
 
 

Oj oj!

Mycket krux med övertagandet av radhuset, är nu äntligen över!
 
Vi har hunnit måla om vardagsrum/matrum och tapetsera och lägga golv i vårt sovrum. Samt rensat en del ute i den vildvuxna trädgården.. Så imorgon kommer flytten äntligen ske, sen får vi ta rum för rum när vi känner för det. Ska bli skönt att inte bo mitt emellan längre. Man har hamnat i någon gråzon, sköter inte lägenheten med städning o allt för man 'bor ju inte där egentligen'.
 
Men imorgon gott folk! Då flyttar vi äntligen hem till vårt radhus, jag hoppas Måns kommer uppskatta det lika mycket som oss..