NYINFLYTTAD TJEJ
TisdagssystrarnaIgår hade vi en mini-återträff lite lätt på Djäkne med folk från gymn. Vi blev inte många men det blev OTROLIGT trevligt. Riktigt mysigt. Konstigt att vi egentligen inte kört på flera spontana möten? Snart igen!

Efteråt gled jag till Sportbaren och kollade på fotboll med lite folk. Mysmys!

Hann även hänga lite i Gropen igår på dagen.

 Har flyttat idag.
Tack världens bästa Berni och mina två småsystrar. Vi gjorde ett bra och effektivt jobb. På två,tre timmar blev vi klara. Om vi räknar in tiden vi satt oc mumsade på flyttpizzan också. När mamsen slutar jobbet tänkte vi åka och shoppa lite, sen tänkte jag faktsikt vara bosatt där från och med ikväll!
Right?
You are not alone
you are here, with me

Låt mig sova i din säng ett tag, låt mig sova ett tag
Glad måndagstjejLååång och händelserik dag.
Startade morgonen med att pussa på mina fina systrar. Tänkte att jag minnsan skulle vara snäll och få dom att INTE sova bort denna fina dag (kanske inte så populär idé till en början), och sen bjuda dom på glass lite senare (mer populär idé dock). Lina hade redan planer med sin mupp, men Moa & jag gick ner på stan satte oss i Vasa med mat!? (inte bara jag som föredrar pommes & dylik framför glass ibland haha). Moa & jag myste, löste lite Sudoku osv. Under dagen har vi  träffat Henke & Dag. Köpte även glass senare under dagen..

När Rebecca slutade jobbet så gick jag  & Dag dit, vi satt där och myste lite alla tre. Blev som så att Matte kom och hämtade oss, så blev det Gropen och bad. Undebart!

Ikväll har jag bara varit hemma mest, en liten cykeltripp med R. Vi kollade in lägenheten och snackades lite. Mys!

Har suttit och spanat lite efter saker man kan ha på väggen.. Svårt, men vill få upp saker fort! Allposters.se hade mycket nice, du råkar inte ha någon annan bra sida?

Imorgon ser det ut att bli en heldag med min käraste Berni! Åhå! Massa bra ju. Ännu mer soltimmar för denna fröken, ska försöka hämta mina böcker som äntligen kommit. Kanske man kan få lite plugg gjort!


"Säg minns du hur det är jag brukar vara
minns du hur stabil jag var igår
Nu är jag påväg att lösas upp till ingenting
för dagen har varit prövande och svår
kanske onödigt svår

Bärga vad du kan från det här vraket
se på mig kisande, se mitt bättre jag
Se med blida ögon, klarögt vaken
inse att jag bara haft en liten motig dag
och det kan vem som helst ha
men du kan enkelt göra allting bra

Men mig ska du inte tycka synd om
du vet väl hur nöjd jag brukar va
Jag tror att du ställs i min väg för att du
kan återställa allt så allt blir bra.
Du kan enkelt göra allting bra"