280209 - Sköna drömmar

Bra kväll igår!
Ni hittar lite sköna bilder här, sen resten av kvällen var min egen och den behåller jag. hehe. Hade otroligt sköna drömmar om sommarregn, kapsyler, äckliga maskar, våt asfalt osv. Åh nu längtar jag mer till sommaren, först våren kanske, sen sommaren. Ge mig?

Lördag idag, sista februaridagen, hur ska vi avsluta denna februari 2009, med apa antagligen! Och det gillar vi!

Puss! ♥

270209 - Helg, åter igen

Äntligen helg!
Började min helg med migrän, men efter sovstund, piller, cola, choklad och ett kort bad så är jag på G igen! Nu sitter jag och äter en mumsig sallad när jag även fått veta av mamsen att hon köpte semlor =* Sånt gillar vi!

Löningshelg så det är väl proppat med folk på stan antar jag, men det sprollar. Ska få umgås med min apa och Emz (förhoppningsvis!). Några tips som man kan ha när man ska övertala en sötnos som Emz att hänga på? hehe

Ha det bäst ikväll mina vänner!

Puss! ♥

260209 - Vilken dag?

Oj oj vad jag har problem med att veta vilken dag det är, flera gånger under samma dag dessutom. Men nu vet jag, imorgon är det fredag, inte torsdag. Så då var det ordnat.

Snart flyr min apa landet, känns lite ledsamt, men jag är glad för hennes skull. (såklart!) Men ihelgen ska vi umgås iaf, längtar dit. (Redan imorgon har jag ju själv kommit fram till, eftersom det är fredag då.)

Nu är mamsen färdig med köket, nästan, golvet kvar dock. Men det blev jättefint med tapterna! Åh dom förra var så gräsligt fula.

Nej nu är det lite spelandet, sen promenix.

Puss! ♥