Lever, laddar, längtar och skrattar..
Haha kolla fröken har ju cam, så ni kan få den riktiga My just i denna stund.
Dock vet jag inte om det blev en gårdagens bild eller just nu-bild eftersom mitt internet krånglar lite för mig.
Men det gör ingeting för jag ska snart stänga av det!Nu beger vi oss mot Göteborg, önska oss lycka till! Imorgon blir det Loke, mmhmm! Längtar så. Hoppas ni alla får en underbar helg! Nästa månad startar vi teama-veckorna. Haha!
Lever, myser, njuter och tycker om snön..

Massa masa snö, tänk vad glada alla sportlovsbarn kommer vara. Minns ni inte själva vad besviken man var varje gråa sportlov? Så nu unnar vi dom det, snälla snön stanna några veckor till. Sen är våren varmt välkommen! Vi kanske ska åka lite mer pulka, ha lite mer snöbollskrig, göra fler snöänglar? Jag är på!Nu är det helg.
Får se lite vad som händer, inte riktigt orkat planerat varje liten stund. Så det enda som är 110% säkert är squash på söndag. Sen får se vilka äventyr som väntar ikväll och imorgon!

Nästa helg, då är det Göteborg som väntar. Hälsa på Kennyboy, se Loke och bara vara. Självklart spela en massa kort?Syster yster är aktiv i sin blogg, ni har väl inte glömt bort? Checka in!Lever, pluggar, myser och försöker njuta
Snart är våren här, det känns dom där dagarna solen skiner och himlen är så där underbart blå!

Men jag gillar att det är en ordentlig vinter ändå, så snön får gärna stanna någon vecka till, för min del iaf, sen så vet jag att många är trötta på det här nu. Längtar inte riktigt tills de veckorna all snö ska smälta bort, då är det fodrade gummistövlar som kommer gälla! Yehej för det också, kanske!
En bra idé till denna blogg?

Hehe hade en flummig tanke angående denna blogg, vi snackade om att kanske göra 'veckoteman' på inläggen. Så någon vecka tex. skulle man skriva om vad man åt, ta bilder och så varje dag. Sen någon vecka kanske vilka man umgåtts med, kanske out fits, vädret, gästinlägg osv. Vad tycks gott folk? Tell me!
Glöm inte Linas blogg; KLICKA HÄR