'Det fyller dina lungor och det svider i ditt bröst'

K Ä R L E K

Kärlek till min familj(släkt), till mina vänner, till min Johan.  Att bry sig om dem, att vilja veta hur dem mår, att tycka om dem trots (ibland) dumma val, att kunna ge dem en ny chans. Att finnas där.  Mycket kan testa kärleken. På gott och ont.

Jag vet att jag älskar min familj även fast dem inte är perfekta. Men ingen är perfekt ändå så.  Jag vet att dem kommer finnas där för mig och jag kommer alltid vara där för dem. På senaste tiden har det vara lite påfrestande med olika saker, men jag älskar dem alla i alla fall!   Det kan vara jobbigt och frustrerande när någon man älskar mår dåligt, går runt och har ont.. Och man kan (får) inte hjälpa.     Men jag ger inte upp. Jag finns här (jag går ingenstans), hoppas du kommer till mig som du en gång brukade.

Det finns så mycket kärlek som omgiver mig, jag är lycklig!http://apmolekyl.bilddagboken.se
Nu finns det faktsikt lite att kolla in!

'Sent om natten eller tidigt om morgonen'

Trött, men inte tillräckligt tydligen..
Lyckades somna runt två, men väcktes igen vid tre... Nu kan jag verkligen inte somna om. Funderar på att ta bussen som går om någon timme, hem till min finaste.. Orkar inte ligga här i sängen själv och bara vrida och vända på mig och tankarna...  Kommer bli dyrt, och jag har inte råd egentligen. Men vi får se.http://apmolekyl.bilddagboken.se

'Sjung berusat, förtjusat om allting vi trodde vi glömt.'

God morgon, eller morgon iaf!
Blää vilken dryg morgon det blev.. Har ingen dörr till mitt sovrum så när mina systrar ska till skolan ( mitt rum ligger vid köket) så hör jag ganska bra när de äter frukost. Min minsta syster Moa har en tendens att inte kunna vara tyst, även om hon verkligen försöker. Lina och mamma var inte direkt tysta heller..   Som om de glömmer bort mig där jag ligger och försöker harkla mig lite försiktigt och oskyldigt. Men icke. Sen lyckades jag somna någon timme, så ringer alarmhelvetet. Så jag gick upp, duschade och åt frukost. Här sitter jag nu, lite lagom bitter och trött.

Men annars är det finemang! Ska iväg till jobbet om några timmar =) Ny termin, lite nya barn! Ska bli otroligt spännande och se vad denna termin kommer innebära för oss på Pigga Barn (http://piggabarncenter.se). Nu ska jag se vad dagen annars har att erbjuda!

Varma kramar till er i minusgraderna!http://apmolekyl.bilddagboken.se
Kommer kanske lite bilder från dagen!

http://lokeloke.se
Kolla hans krönika om ni har tråkigt!