Året 2014


Året 2014 har varit ett fattigt år ekonomiskt, men ändå har jag nog aldrig varit ute och farit så mycket utomlands som detta år. En gång med Goa vänner till USA, familjetripp till Turkiet och sen avslutningsvis till KapVerde med Johans familj. Även hartzö, bruksvallarna och Dalarna så klart! 

Har myst massor med familjen, har umgåtts med fina vänner, bebisgull och framtida bebisar inför nästa år. Bästa av allt är såklart jag fått spendera även detta år med mannen i mitt liv Johan. 

Jag hoppas nästa år bjuder på lika mycket resor men även att jag tar mig någonstans, studie eller jobbmässigt.. Trött på att stampa här. 

Nyår firar vi här uppe i Bruksvallarna ett helt gäng, ska bli fantastiskt! Så GOTT NYTT ÅR PÅ ER om jag inte skriver ngt mer detta år. 

Längtan efter snö

Var är snön? 
 
Nästa vecka är det julafton, det ni. 
Igår var det lite spontanmys hemma hos moster & Ola, sen storhandling och ligga död på soffan. Hur jekla länge ska den här 'tanden' spöka nu? Suck. 
 
Idag är det lunch nere på ProLounge med Johan & Tobbe, för att samtidigt kunna planera lite inför nyår. Ikväll sen så är det final i musikquizen på Harrys. Kul! Vi har fått ihop ett bra lag tycker jag allt. Så ni får hålla en tumme för gräsänkorna ikväll. 
 
Nej men nu ska man väl ta tag i lite vettiga saker. Tjohej.