Äntligen händer det något

Idag började dagen som vanligt, upp och äta frukost och mysa med Måns. Sen de dagliga rutinerna med att leta jobb och kolla mail. Idag hade jag även bestämt för en tidig paus och träffa dessa sötnosar på stan; (jättegammal bild)
 
Träffa dom på ett fik, där det pratades om allt från resor, framtid, jobb, barn.. jaa allting mellan himmel & jord. Då får jag ett underbart samtal! Så ska få gå på arbetsintervju i februari. Mer än så säger jag inte nu, men håll tummarna för mig gott folk. Jag blev si så där 10kg lättare, skönt när det händer något i rätt riktning för en gång skull. 
 
Så idag är jag en glad tjej!
 
 
 
 

Nytt

Justja, glömde lägga upp bilder på den lilla ommöbleringen här hemma: 

Skrivbordet som stod där innan fick flytta, så kom min fåtölj från sovrummet ut till vardagsrummet. Fick passa på att ta upp mitt nya bord som stått nere i källaren. En suverän läshörna som redan har använts mer än när den var i sovrummet! Heja!
 
Byrån som stod där tömde jag, och ska gömmas i källaren. Fåtöljen är som sagt i vardagsrummet nu. Väldigt nöjd både med mer space i sovrummet och att inte sitta och titta in i en vägg när jag sitter vid datorn. Yeah!
 
 

En vanlig måndag

Helgen är över och den var fin! 
I fredags var det settlers & mat tillsammans med Johan, Anna & Berni. Lördagen spenderade jag först med papsen, sen på kvällen blev det spontan utgång med lillasyster Moa. Alltid härligt att komma ut & dansa! 

Igår så var jag trött, men kvällen spenderade jag & Moa lite tid hos Lina & Ante. Sen hem för Söndagsmys med mina pojkar. 

Idag är det dagliga rutiner med söka jobb, städa & sånt som gäller. Ikväll hoppas jag på lite storhandling & mys med Johan. 

Ska försöka ta mig ut på lite promenix under dagen, hoppas solen vill göra mig sällskap då?