Hartzöhelg 🍁

I fredags for jag, Berni & Emma ut till Hartzö för att besöka Johan över helgen. Johan hĂ€mta oss med bĂ„t och vi kom ut till ön framĂ„t fredagskvĂ€llen. DĂ„ var det mest mys i stugan. 

Lördagen bjöd inte pĂ„ det bĂ€sta vĂ€dret, men det regnade i alla fall inte! Vi begav oss ut pĂ„ den Ă„rliga svampjakten men hittade endast en liten kantarell (dock oeniga om det var ens en kantarell). Aldrig vart med om sĂ„ lite svamp. .. men vi grillade korv och tog en kall öl efter att ha satt oss vid vattnet. BestĂ€mmer oss för att ta oss hemĂ„t och sen bege oss ut för att fiska istĂ€llet!  

Sagt och gjort, vi Äker till nÄgra mindre öar bakom hartzö. VÀdret Àr fortfarande grÄtt men regnar i alla fall inte. Efter mÄnga om och men sÄ fÄr Berni en firre! SÄ lite tur hade vi under vÄr Àventyrliga dag. PÄ vÀgen tillbaka till bÄten springer vi pÄ en Àlg.. gah! Hen blev dock mer rÀdd för oss (som tur va) och simmade över till den andra ön. BÄtfÀrden hem slutade med att vi fÄr nödparkera bÄten tidigare, och traska en bit hem. Tur att vi var vid vÄr ö!


Hemma blev det kvĂ€llsmys med dryck, mat o spel.  Sen kom söndagen alldeles för fort... som tur var hade vi Ebbe (som kör bĂ„ttaxi) som kunde köra in oss till KĂ€llvik. 


Nu Ă€r det tre lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„nga veckor kvar tills jag fĂ„r vara nĂ€ra.min finaste kille igen. Kommer bli tre jobbiga veckor.  

Kommentera hÀr: